Over ons

Schoonhoven Service

Schoonhoven Service

Al vanaf 1984 is Schoonhoven Service uw betrouwbare partner op het gebied van mechanisatie in deze regio.

De merken die wij vanuit Oosterwolde aan u kunnen leveren zijn louter A-merken die u het beste bieden wat momenteel op de markt verkrijgbaar is! Dit is zeer belangrijk voor de hedendaagse bedrijfsvoering; immers: continuïteit begint met betrouwbare producten.

Binnen Schoonhoven Service hebben we korte lijnen en ieder heeft zijn eigen specialismen. Op deze manier zie je dat er veel kennis aanwezig is en dat dit altijd op de juiste plaats ingezet kan worden.

De goede bereikbaarheid, de ruimte op het erf en de geweldige nieuwe werkplaats maken het nog beter mogelijk om de woorden kwaliteit en service op ons bedrijf volledig tot zijn recht te laten komen.

Wilt u kwaliteit en service binnen handbereik? Rijd, mail of bel; wij helpen u goed en snel!

Contact

Certificeringen

Schoonhoven service is een betrouwbaar bedrijf met certificeringen voor diverse processen binnen het bedrijf. Deze certificaten zijn van belang om de kwaliteit van onze producten en diensten te kunnen waarborgen voor de klant.

COM-keur: Al vanaf 1998 vereist de ARBO wet dat er een verplichte periodieke veiligheidskeuring op arbeidsmiddelen en machines plaatsvindt. Met de COM-keur wordt er gekeurd volgens de huidig geldende wetten , normen en eisen. Alleen bedrijven die VCA- en CUVM certificaten hebben behaald mogen de COM-keur uitvoeren. Schoonhoven Service is in bezit van beide certificaten. De certificeringinstantie DEKRA voert jaarlijks een audit uit bij Schoonhoven Service om te controleren of aan de eisen voor de certificaten is voldaan.

VCA: Veiligheids Checklist Aannemers. Dit is van toepassing op onderhoud en reparatie van tractoren, landbouwmachines, grondverzetmachines, heftrucks, mechanische- en elektrische handgereedschappen, tuin- en parkmachines en reinigingsmachines.

CUVM: Criteria Uitvoeren Veiligheidsinspecties door Mechanisatiebedrijven. Dit is van toepassing op het uitvoeren van toezicht op de veiligheid van tractoren, landbouwmachines, grondverzetmachines, heftrucks, mechanische- en elektrische handgereedschappen, tuin- en parkmachines en reinigingsmachines.

Leveringsprogramma

Met toonaangevende A-merken in ons programma, een uitgebreid winkelassortiment, en een goed getraind team, biedt Schoonhoven Service hun klanten niet alleen het allerbeste van de markt, maar ook gegarandeerde continuïteit!

Even in vogelvlucht door ons leveringsprogramma

VALTRA, tractoren: topkwaliteit uit Finland van eenvoudige boerentrekker tot zeer uitgebreide loonwerktrekkers. Van 50 t/m 400 pk, met alle denkbare en ondenkbare mogelijkheden! VALTRA zegt: “de meeste trekkerfabrikanten gaan zo ver als ze kunnen, bij VALTRA gaan we zo ver als we willen…” Dit is mogelijk door de “VALTRA Studio UNLIMITED”; een aparte speciale werkplaats waar alle mogelijke specifieke klantwensen gerealiseerd kunnen worden.

PÖTTINGER, het A-merk kwaliteitslandbouwmachines uit Oostenrijk: van ploeg tot zaaimachine en van maaier tot opraapwagen; een zeer complete range werktuigen leverbaar voor de huidige landbouwbedrijven. PÖTTINGER staat onder andere bekend om het lichte draaien van de werktuigen, zodat de klant direct begint met een brandstofbesparing.

TEREX en ATLAS, merken uit ons assortiment ‘grondverzet’, waarderen kenners al jaren. Met trots kunnen wij hier recent ook het merk KOBELCO bij noemen. Deze rupskranen uit Japan maken hun comeback in Europa. Het zijn superieure kranen met een zeer laag brandstofverbruik en een extreem laag omgevingsgeluid.

Sinds een paar jaar Schoonhoven Service ook dealer van SAUERBURGER voor de regio; deze Zuid-Duitse producent maakt zeer degelijke minishovels en instrooibakken voor op de boerderij, manege etc.

Verder kunt u bij ons natuurlijk terecht voor allerlei hulpstukken/werktuigen aan uw machine. Wij bieden ook dan het beste uit de markt, zoals EUROSTEEL kraanbakken, ROTAR sorteergrijpers, KOMAC shovelbakken, AP voerbakken en instrooibakken, STRAUTMANN uitkuil- en voerwerktuigen en niet te vergeten: KEMP rubberschuiven voor allerlei toepassingen.

Als deze vogelvlucht u te snel ging: kom eens aan, of bel ons om u eens goed te informeren voordat u overgaat tot aanschaf van een machine. Wij verrassen u graag!

Contact

Freek Sollie,afdeling verkoop en advies

Even in het kort iets over mijzelf: Na het voltooien van de HAS in Dronten ben ik eerst 10 jaar werkzaam geweest in de export van landbouwmachines. Ik bezocht de klanten regelmatig en voorzag ze van advies met betrekking tot de aanschaf van de juiste machines voor de omstandigheden ter plekke. Ook verzorgde ik trainingen en het in bedrijf stellen van deze machines. Daarna heb ik vervolgens op een pootaardappel/bloembollenbedrijf in de NOP gewerkt en op een akkerbouwbedrijf met rosékalveren. De laatste 2 jaar heb ik drainagereinigingsmachines verkocht door heel Europa. Ik woon sinds 2004 in Oosterwolde en voel me hier prima thuis. Ik heb dan ook niet lang hoeven nadenken toen ik bij Schoonhovenservice aan de slag kon en ben in januari 2015 bij de firma Schoonhovenservice begonnen. Voor mij een logisch vervolg omdat ik reeds mijn hele loopbaan tot volle tevredenheid in de landbouw(mechanisatie) werkzaam ben geweest.

Ik geniet van de afwisseling in het werk en het contact met de mensen en zie er naar uit om ook u te ontmoeten en hopelijk van dienst te kunnen zijn.

Ook bent u van harte welkom bij ons op de zaak, de koffie staat klaar!

Freek Sollie, afdeling verkoop en advies

Contact

Cor van de Beek, afdeling magazijn en winkel

Mijn naam is Cor van de Beek, 49 jaar en kom uit Wezep. Mijn functie bij Schoonhoven Service is medewerker magazijn en winkel. Schoonhoven Service is een bedrijf dat in 1984 is opgericht en in de regio bekend staat als een bedrijf die altijd klaar staat voor de klant. Jaap en Corien Schoonhoven zijn de eigenaren van het bedrijf, maar laten duidelijk weten dat het bedrijf niet alleen van hen is maar dat we het met ons allen runnen. Met de uitbreiding van de nieuwe werkplaats en in de toekomst een grotere en ruimere winkel, kunnen we straks de klanten nog beter van dienst zijn, waarbij de kwaliteit van de producten hoog in het vaandel staat!

Tot ziens in de winkel!

Cor van de Beek, magazijn en winkel

Contact