Online Service

Profiteer van een zeer ruim aanbod onderdelen en producten, bij uw Online Service Partner Schoonhoven Service!

Loonbedrijven, groenvoorzieningbedrijven, hoveniers, boomkwekers, gemeentewerken, aannemers grondverzet en ondernemers in land- en tuinbouw: vanaf vandaag heeft u toegang tot het grootste portaal voor technische onderdelen, gereedschappen en machines binnen Europa!

Als ondernemer stelt u steeds meer eisen aan de leveringssnelheid, toegankelijkheid van informatie, oplossingsgerichtheid, flexibiliteit en expertise van uw leveranciers. Kramp Online Service biedt u alles in één, gecombineerd met het breedste assortiment technische onderdelen in Europa, en heeft continue topaanbiedingen voor u in huis.

Op de vakkennis en service van Schoonhoven Service heeft u altijd kunnen vertrouwen. Met Kramp Online Service bieden wij u nog veel meer! U heeft rechtstreeks toegang tot ruim anderhalf miljoen artikelen binnen het grootste portaal voor technische onderdelen in Europa. Ook als Online Service klant, kunt u altijd bij ons langskomen voor service en advies.

Bent u al bekend met ‘’Kramp Online Service’’ of het oude ‘’My Parts Partner’’ concept en heeft u al een account? Dan kun u aan de linkerkant van het scherm onder het kopje: ‘’Online onderdelen’’ inloggen, met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Wij kunnen u uitleg geven over de webshop, toelichting geven over de service en samen met u kijken wat wij met Online Service voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Wilt u meer te weten komen over Online service of wilt u zich aanmelden, neem dan contact met ons op.

Contact

Uw voordelen

  • Toegang tot de grootste webshop met onderdelen in Europa
  • Honderdduizenden reserveonderdelen beschikbaar met één klik
  • Snelle levering van onderdelen
  • Verschillende leveringsmogelijkheden
  • Directe prijs- en voorraadinformatie
  • Mogelijkheid om onderdelen 24/7 te bestellen
  • Interessante acties